onsdag 3 oktober 2018

Mitt i veckan

Mitt i veckan. Igen. Veckorna rusar verkligen förbi. På gott och ont.  Aktiviteten från min sida här har varit lite halvlåg. Det blir så när det är kaos i huvudet.  Det är mycket som skall ordnas och fixas med vår separation och inför min flytt. Och det är inte helt enkla val och göra. Men det ordnar sig nog till slut. Skall åka och titta på sängar igen till helgen. Det är liksom prio 1.  Vad har ni för säng? Jag vill gärna ha en dubbelsäng så Hugo skall kunna sova hos mig om han önskar det, samt att jag skall ha en extra sängplats om någon kommer på besök. Ex vänner eller familj. Samtidigt vill jag inte lägga en rent för stor summa på det ( det är mer som behöver köpas in), men samtidigt vill jag sova gott och bra.

Nej nu står det still i huvudet. Så nu skall jag krypa ner i sängen. Själv. E är på jobbresa ett par dagar så Hugo och jag är hemma ensamma. Så skönt. Visst vi är inte ovänner på något sätt, men att se varandra varje dag när man egentligen gjort slut är sådär. Jag tror allt blir bättre och lättare när jag flyttat.  31 dagar kvar till stora lasset går. 29dagar till tillträde. 
22 kommentarer:

Ullie webersköld sa...

ja jag skulle fråga hur går det me dej ? det är så jobbigt o ja tankarna går i högvarv 120 typ
bara allt 'är bra med dej o det går framåt som du vill vi e här för dej o va härligt att ha en stor säng så ni kan mysa ihop en dubbel skulle ja definitivt välja
kram kram

znogge sa...

Vi har ställbara sängar från Carpe Diem men de är väldigt dyra. Det finns många alternativ i dag men jag hade satsat på en dubbelsäng. Kan vara tryggt för Hugo att komma tassande. Jag förmodar att ni delar upp möblerna men visst blir det saker som ändå måste köpas. Skönt att flytten blir så pass snart för har man bestämt sig så är det inget att vänta på...

nalta norrland sa...

Kan inte föreställa mig hur det känns att bo kvar och typ umgås fastän man inte längre är ett par.
Det där med säng... min mor köpte säng på Mio Möbler, hyfsad bra säng till vettigt pris... en Roma Kontinentalsäng, tror en dubbelsäng kostar strax under 10tusen.
Hur gör Du med Ert gemensamma, möbler å sånt... hur delar Ni upp, eller behåller Erik allt?
Jag hoppas Du får en bra torsdag.

Denise sa...

Att hitta rätt säng är inte alltid lätt!

Annie sa...

Förstår, tror det känns bättre i och med flytten :)
När var det Du skulle flytta?

Kramar

Paula sa...

Jag förstår dig, jag skilde mig för fyra år sen o kunde inte komma ifrån vårt gemensamma hem tillräckligt fort. Sen träffades vi nästan varje dag ändå efter flytten men då hade man eget bo. Skönt att det inte är några större konflikter utan ni är överens. Säng kan jag inte uttala mig om, jag och djuren delar på en enkelsäng, turligt nog för sovrummet är inte stort. En hopfällbar gästsäng som knirrar och knarrar står oanvänd i förrådet. Men man vet ju aldrig..

Henrik Olsson - Föreläsningar sa...

Jag förstår att det är mycket för dig just nu :/

Annie sa...

Hoppas Det går bra att hitta en säng :)
Ha en bra kväll<3

Emma Engström sa...

Åh, en dubbelsäng vore verkligen inte fel! <3

NICOLE sa...

Kan tänka mig att det ändå är jobbigt att träffas så mycket när man bestämt sig för att gå isär. Men snart så sitter du i ditt och Hugos nya hem, det blir bra! =) vi har en kontinental från Mio, rekommenderas verkligen! Sover så gott varje natt.

enna sa...

Hoppas du hittar rätt säng i slut ändan ;)

Marianne sa...

Förstår att det är mycket tankar som rör sej och massa att ordna.
Jag har en vanlig 120 IKEA-säng som vi fick som gästsäng för 5-6 år sedan.
Men planerar att skaffa ny om.nåt år.

Carolina sa...

Missat helt att ni gjort slut.. Trist då att bo kvar och ses, så skönt att nu vara lite ensam. Hoppas att månaden går fort fram! :)

MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap sa...

Förstår att det är kaos i huvudet. Hoppas det reder upp sig lite mer när du får flytta!

BP sa...

Tack och lov att ni inte är ovänner utan separerar i samförstånd. Det är så "civiliserade" människor beter sig. Å då menar jag inte bara för Hugos skull. Bra där!!!

Sängen, ja det beror ju på hur stor plats den får ta. Vår säng är en Hilding, inköpt hos SOVA för fem år sedan. Vi är helt nöjd med den.
Sängen är enligt mig den viktigaste delen i ett hem, alltså vad gäller bekvämlighet. Klart en vardagsrumssoffa ska också vara skön, men en eller flera sömnlösa nätter i en obekväm säng är ingen höjdare. Så du prioriterar helt rätt.

Då Erik bor kvar i huset köper han väl ut dig antar jag. Så lite cash har du nog att spendera på din nya lägenhet. Bara sätta sprätt på pengarna;-)

Ullie webersköld sa...

Men Tack vännen en jäkla huvudvärk hela dagen o ont ja i massor mene bba som varit hemma har fixat med sin mamma både på gott oont
önskar dej en fin fredag kram

Veiken sa...

Du är mitt uppe i en hektisk tid nu, men hoppas att dt lugnar ner sig när du har flyttat.
Det finns ju sängar i alla prisklasser, men det är viktigt att kunna sova bra. Har du möjlighet till en ställbar säng är det guld värt! Lycka till!

Yasmine sa...

Jag hoppas verkligen att du hittar den perfekta sängen för dig/er och att allt annat snart faller på plats <3

My wonderful loves sa...

Fattar att det är jobbigt att bo under samma tak.
Sängar kostar en del och jag tycker det räcker bra med Ikea fast även de kostar ju en del. Lycka till

Mrs.Kjellström sa...

Mysigt att de bara är ni 2 för ett tag :D
tror oxå att allt kommer bli så mkt lättare när ni väl bor varförsig :D

Amanda Kanterfors sa...

Att välja säng är inte lätt alls, har haft min nu i några år och skulle inte vilja bya ut den. Är så nöjd med den. köpte den på jysk om jag inte minns fel :)

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula sa...

Fy det är tungt det där med att befinna sig i en separation. Det är ju inte bara det med att man gått isär utan är ju så mycket utöver också som att handla saker som i ditt fall. Hoppas du hittade på en lämplig säng :)